Välkomna till min blogg!

Jag vill passa på att välkomna alla till det allra första inlägget i min nya blogg som framförallt kommer att handla om konst. Jag heter Veronica Borelius och det är jag som är VEBO. Den här bloggen kommer att fungera som min portfolioblogg där jag delar med mig av mina verk, och jag kommer också att kommentera andras konst och skriva lite om aktuella händelser. Lite vardag blir det nog också så jag tror att det kommer att bli en bra blandning av intressanta inlägg där huvudfokus ligger på det jag älskar allra mest – konst!

Om du som läser det här vill veta lite mer om mig och om bloggen kan du kika in under fliken ”Om VEBO” där det finns lite mer att läsa. Jag kommer förstås också att presentera mig själv lite närmare och om ni följer mig kommer ni att lära känna mig efter vägen. Jag tycker egentligen inte att man ska berätta för mycket utan istället låta konsten och känslorna tala, för hur mycket lär man egentligen känna en människa genom att berätta om ålder, var man växte upp och vad som är ens favoritmat?

Du kan lika gärna berätta vilka krukväxter du har i fönstret, och enligt mig är det faktiskt till och med intressantare eftersom det säger något om en människa. Själv är jag väldigt svag för pelargoner. De luktar illa när man rör bladen, men de påminner mig om min mormor som alltid hade sådana i sina fönster. Se där, nu har ni redan lärt känna mig lite bättre. Ni vet att jag blir nostalgisk av blommor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *