Snart får jag besök!

sofforOm en vecka får jag besök av två av mina allra bästa vänner! Det är Lina och Mikael som jag gick i samma klass som när jag gick två år på folkhögskola och läste konst. På den tiden var vi tre ett sammansvetsat gäng som umgicks i princip dygnet runt. Under andra året bodde vi även tillsammans. Efter studier flyttar man ju åt olika håll, men vi har haft en ganska tät kontakt ändå. Vi försöker hälsa på varandra så ofta vi kan (trots att vi bor i olika delar av landet), och den här gången är det deras tur att komma hem till mig!

Jag älskar att ha gäster, men tyvärr har jag inte kunnat erbjuda så bra sovmöjligheter. Jag har haft min soffa och en luftmadrass, och det har väl alltid varit lite krig om vem som ska bli tvungen att sova på luftmadrassen. Ofta har jag tagit den själv och låtit en gäst sova i min säng istället, men nu blir det ändring på det. Jag har nämligen köpt en bäddsoffa! Jag kände att det verkligen var dags att skaffa något ordentligt till mina gäster, och bäddsoffor idag är ju som bekväma dubbelsängar.

Det var dock inte helt lätt att bestämma sig för en soffa. Jag gjorde en jämförelse av bäddsoffor och kom fram till att de bästa sofforna fanns på www.trademax.se. Det är en sida med mycket att välja på och riktigt bra priser. Dessutom är det gratis frakt! Så jag beställde en bäddsoffa från Trademax och nu står den här och väntar på Lina, Mikael och andra framtida gäster. Jag tror att det kommer att bli hur bra som helst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *