En trevlig kväll med vänner

restaurangenMina vänner är väldigt viktiga för mig. Helst av allt skulle jag vilja ha mina vänner omkring mig hela tiden, men det är ganska omöjligt med tanke på att jag har vänner över hela Sverige och även i andra delar av världen. Jag har flyttat runt ganska mycket och jag tycker om att resa, och då blir det helt enkelt så att man får vänner lite här och där. Trots att det är svårt för mig att träffa alla mina vänner regelbundet håller vi i alla fall kontakten via telefon och dator och när man väl ses är det som att vi sågs igår. Man plockar helt enkelt upp där man avslutade.

Igår var jag ute med ett gäng vänner på stan. Vi åt middag tillsammans och hängde sedan ute till långt in på småtimmarna. Det brukar bli så när man går ut, för tiden går fort när man har roligt och samtalsämnena tar aldrig slut. Ni tror kanske att jag bara har vänner som är som jag, det vill säga konstnärer, men så är det inte. Jag har vänner i alla kategorier skulle man kunna säga.

Just igår var jag ute med ”konstnärsvänner” om man nu kan säga så, och då blir det ju förstås en hel del prat om konst. Vi ser oss alla som konstnärer men vi håller på med väldigt olika saker. Det är det som är så härligt med konst och även om vi inte alltid tycker lika, eller ganska sällan faktiskt, så kan vi ändå enas i konsten som konst. Det där lät lite konstigt, men jag tror inte det går att förklara bättre. Nåja, det var himla trevligt i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *