Det här är jag

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så vill jag inte presentera mig med det gamla vanliga som ålder, var jag bor, var jag växte upp, hur min familj ser ut och så vidare… Istället ska jag låta min konst och mina åsikter ge er en bild av mig, men jag ska också låta er ta del av andras åsikter om mig.

De här åsikterna är förstås lite partiska eftersom det handlar om mina vänner, men det är ju trots allt ens vänners åsikter som är viktiga. Visst tycker jag att det är härligt när en total främling tycker om mig eller något jag gör, men det är ännu viktigare att mina vänner tycker att jag är en hygglig prick, för jag vill ju finnas där för mina vänner på samma sätt som de finns där för mig. Och på samma sätt så behöver man ju inte bry sig ifall en främling tycker illa om en eller om något man gör.

Så jag bad alltså mina vänner att beskriva mig i ord, och här kommer orden!

• Kreativ
• Spännande
• Flummig
• Älskvärd
• Galen
• Rolig
• Idéspruta
• Bestämd
• Pålitlig
• Envis

Jag tror att de här orden stämmer in på många människor, och kanske speciellt sådana som är konstnärliga av sig. När jag ser orden tänker jag på en människa som gasar genom livet och alltid vill upptäcka nya saker, och även om det till stor del är den jag är så är jag också ganska eftertänksam. Så nu har ni fått en liten del av mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *