Dags att tappa några kilon!

nyttigmatJag har haft lyxen att alltid kunna äta vad jag vill utan att det märks på kroppen. Som ung var jag väldigt smal (vilket inte alltid var det roligaste kan jag tala om), men på senare tid har jag märkt att kroppen har börjat förändras. Det är väl bara naturligt att man inte ser likadan ut när man börjar närma sig trettio som man gjorde när man var arton, men det är ändå lite svårt att förlika sig med det. Helt plötsligt måste jag tänka på vad jag äter, och trots att jag försöker att dra ner på godis och skräpmat och samtidigt försöker träna mer så har jag gått upp några extra kilon som vägrar att försvinna. Det är med andra ord dags att ta i med hårdhandskarna innan det går överstyr!

Att helt och hållet sluta med godis och onyttig mat tror jag inte att jag skulle klara av. I alla fall inte när det gäller godiset som är min största last här i livet. Choklad klarar jag mig helt enkelt inte utan, men visst kan jag försöka att dra ner lite mer på mängden jag äter. Att öka på träningen lite är ju också en bra idé, men samtidigt får man inte bli för ambitiös heller för då kommer man inte att kunna hålla det mer än några veckor.

Jag hittade en bra artikel om viktnedgång som gjorde mig extra peppad. Jag tyckte att man fick många bra tips där, och jag tror faktiskt att jag ska prova måltidsersättningar som en del i min viktnedgång. Det verkar vara ett bra komplement till mindre godis och mer träning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *