Dags att lyxa till det lite

Jag har lyckats med något som jag aldrig trodde skulle vara möjligt. Jag har nämligen vunnit pengar på lotto! Det blev visserligen inte sju rätt, men väl sex rätt plus ett tilläggsnummer, vilket gjorde att jag vann väldigt massa pengar, i alla fall om man jämför med det jag normalt drar in i månaden. Med pengarna på kontot är det dags för mig att göra de saker som jag så länge längtat efter, och först ut i raden av saker är en pool i mitt badrum. Jag vet kanske att det är lite onödigt, men nu har jag pengarna att göra verklighet av det och jag ser ingen anledning till att vika ner mig från min dröm nu.

Jag har inte riktigt kommit fram till vilken sorts pool jag ska ha, men det är ju givetvis så att det inte får plats med en alltför stor pool, det är ju trots allt ett badrum och det betyder att det kommer finnas begränsat utrymme. Därför kommer det bli något i stil med en stor bubbelpool eller någon annan liknande pool, och med tanke på att det jag idag har är ett ruttet gammalt badkar så kommer detta byte att höja standarden till skyarna.

Att bada pool är bland det bästa som finns, i alla fall enligt mig. Det är en härlig känsla där både njutning och träning kan samsas, även fast det i mitt fall inte kommer att bli så mycket träning i den pool jag köper. Men ni kan räkna med att jag kommer att njuta i enorma mängder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *